Peter Sommer - Bo Ark, Peter Sommer og jeg (BOG)

150,00 DKK
220,00 DKK
Du sparer: 70,00 DKK
På lager
+
Peter Sommer Shop
ForfatterMarianne Verge FormatBog

Bog af Marianne Verge. Udgivet af Gyldendal i 2021.

Jeg hedder Marianne Verge, nej, jeg hedder Marianne Sommer Verge Christensen, to af navnene har jeg fra min mand, Peter. Jeg ved ikke, om man vikler sig tættere sammen med et andet menneske ved at skrive sine efternavne sammen, men det var nok, vi forsøgte, da vi blev gift. Vores ægteskab er endnu kort, men jeg håber, det bliver langt og til livets ende. Jeg var 17 et halvt, da vi mødtes, han var 19, året var 1993, byen var Skanderborg, Bo Ark var vild, både når han optrådte som sanger med sit band på den lokale café, og når han gik af scenen. Han var undergang og poesi, og Peter var vildt fascineret af ham. Jeg var vildt forelsket i Peter.

Igennem de følgende tre årtier kom Peter jeg til at mødes og skilles og mødes og skilles og mødes igen; vi skrev os ind og ud af hinandens liv, og Bo Ark (1963-2002) skriver sig – også længe efter sin død – ind i den historie og i Peters sangskrivning. Denne bog skal handle om Bo Ark, Peter Sommer og jeg – skrivende.


Peter Sommer er ven med  Bo Ark, og Marianne Verge er forelsket i Peter Sommer. Titelpersonerne er forbundet af deres opvækst i Skanderborg og deler i ungdommen en drøm om at bryde igennem til det jeg, de endnu kun aner omridset af, og debutere som rockstjerne,  digter og forfatter. Mange år senere er den ene død, og de to andre har giftet sig. 

Bogen er en registrering af de spor, vi efterlader i hinanden, en beskrivelse af et arbejdsliv med sangskrivning og bøger og en tresporshistorie om ung forelskelse og voksen kærlighed, hvor forfatteren suverænt ”væver med klippede tråde af dagbøger, optagelser, fiktion og erindring”.


Antal sider: 288

Format: Hæftet

ISBN 9788702338317